Samsung направи премиерата на The Frame в края на миналата седмица. Освен на европейския и американския пазар, премиерата му бе направена и в родната Южна Корея.

The Frame, бива определeн от медиите, като „арт“-телевизор и спечели наградата за иновация на тазгодишния CES. Той се отличава със своя дизайн и възможността да представя картини, докато е изключен. Компанията предлага изобразяването на над 100 картини, фотографии на природата и шедьоври на архитектурата, а освен това собственикът може да използва свои собствени изображения.

Смарт телевизорът е снабден със сензори за светлина и движение, което му помага да се изключи, при липса на светлина и човешко присъствие. Устройството идва в два варианта: 55-инчов и 65-инчов модел на цени от $2000 и $2800 съответно. Що се отнася до спецификациите му, то те се доближават до MU7000 серията 4K телевизори на компанията. Благодарение на OneConnect и No Gap Wall Mount, той може да бъде монтиран максимално близо до стената, което засилва артистичния ефект, търсен от Samsung.

3840 x 2160, 4K Ultra HD резолюция, 4K Color Drive Extreme и Essential Black Pro технологии, DTS Premium Sound 5.1 звук, Wi-Fi, Ethernet и Bluetooth, 4 HDMI изхода и 3 USB порта, са част от стандартните спецификации на The Frame.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари