fbpx
-6.2 C
София

Sapphire представи 2GB версия на 3D-картата Radeon HD 7790

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Sapphire вече представи два графични ускорителя Radeon HD 7790, като сега към тях добави още една версия, снабдена с 2 GB памет. Подобна версия бе показана и от Gigabyte.

Адаптерът може да се похвали с фабричния си овърклок: ядрото работи на честота от 1050 MHz, а паметта на 6400 MHz. Охладителната система се състои от алуминиев радиатор, чифт топлинни тръби и вентилатор, чийто размер е около 90 мм. Освен това на обратната страна на печатната платка е предвидена и специална охладителна пластина, която, според производителя, намалява температурата на паметта до 13 градуса.

Картата може да се похвали още с поддръжката на технологията Sapphire Flex, която позволява извеждането на видеоизображението върху няколко монитора директно, без необходимостта от използването на активни адаптери (два монитора се свързват към DVI изходите, третият – към изхода HDMI посредством пристигащия в комплекта HDMI-DVI кабел, а за четвъртия е предназначен изхода DisplayPort).

Конфигурацията на графичния ускорител включва 896 поточни процесора и 128-битова шина на паметта. Купувачите на тази карта ще получат и талон за безплатно изтегляне на играта BioShock Infinite.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини