9.9 C
София

Sapphire Technology с нов графичен адаптер Radeon HD 7750

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Поредният интересен продукт бе представен на демонстрационния щанд на изложението Computex 2012 от специалистите на Sapphire Technology. Но този път пред нас не стои флагманско решение, а предназначената за по-пестеливите купувачи видео карта AMD Radeon HD 7750, която производителят се е опитал малко да промени. Предстоящият нов продукт е базиран на 28-нм ядро AMD Cape Verde Pro и е поместен върху нископрофилна синя печатна платка, което й позволява да бъде използвана в компактни компютърни кутии във формат Mini-ITX. Sapphire Radeon HD 7750 използва 2+1 фазна захранваща подсистема, а за охлаждането на ядрото е предвиден тънък охладител, който се състои от черен алуминиев радиатор и малък вентилатор.

Новият графичен ускорител работи на препоръчителната от AMD честотна формула – 800 MHz и 4500 MHz за ядрото и паметта, а така също на разположение за потребителите е 1024 MB памет от стандарт GDDR5 със 128-битов интерфейс. На задния панел на адаптера са налице видео-изходите Dual-Link DVI, mini-DisplayPort и mini-HDMI, а цената и началото на продажбите все още не са обявени.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини