Scythe работи над тихия компютърен корпус Monobox ATX

1
22

Специалистите на японската компания Scythe продължават да радват своите фенове с интересни нови продукти. Днес популярният разработчик съобщи за предстоящото пускане на свежия си компютърен корпус, който потребителите ще могат да намерят в магазините под търговското име Scythe Monobox ATX.

Новото решение на азиатските мастери е във форм-фактор Mid-Tower и според представители на корпорацията, Monobox е предназначен да бъде база за изграждането на тих и стилен компютър. Новото шаси е създадено от 0,5-мм стоманени листове и висококачествена ABS пластмаса, а цветовото му оформление отвътре и отвън е черно. За да се намали нивото на звука до минимум, производителите са оборудвали своя продукт с множество звукопоглъщащи плънки, а освен това са налице и три 5,25-инчови отделения за монтирането на оптични дискови устройства, които са скрити зад специална предна врата.

Вътре в шасито присъстват специални отвори с гумени вложки за прокарването на кабелите, а така също са предвидени и места за монтирането на четири 2,5-инчови и същото количество 3,5-инчови устройства за съхранение на информация. За добрата вътрешна вентилация се грижат два 120 мм вентилатора, които са монтирани отпред, а така също има и един отзад със същия размер. На предния входно-изходен панел в Monobox са изведени по един порт USB 3.0 и USB 2.0, както и стандартните аудио-жакове. Шасито ще бъде пуснато по магазините на 5 декември на цена от около $ 100.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари