Seasonic подготвя снежнобялото захранване SS-750XP2S със сертификат 80Plus Platinum

1
65
Тайванската компания Seasonic Electronics пусна информация за новия си продукт. Феновете на производителя могат да очакват ново бялоснежно захранване, носещо търговското име SS-750XP2S.

Както следва от данните на нашите чуждестранни колеги, продуктът използва напълно модулен начин за свързване на кабелите и е направен във форматите ATX 12V Ver 2.3 / EPS 12V Ver 2.92. Началото на продажбите ще започнат в края на този месец, но цената все още не е обявена.

Seasonic SS-750XP2S има заявен процент на енергийна ефективност до 94%, ако натоварването му е половината от номиналните 750 Вата. Такова високо КПД е възможно благодарение на съответствието на устройството със стандарта 80Plus Platinum.

В състава на представеното захранване е включен 120-мм вентилатор, на базата на хидродинамичен лагер, оборудван със специален хибриден контролер, който поддържа оптимално съотношението между ефективност на охлаждането и ниво на звуковото налягане. Стабилната и надеждна работа на Seasonic SS-750XP2S се осигурява от висококачествената му елементна база.

Компютърното захранване поддържа широк диапазон от системи за защита, като SCP, OVP, ОТП, OCP, OLP, а размерите и теглото са съответно 150 х 170 х 86 мм и 1,921 грама. Срокът на гаранционното обслужване от Seasonic е пет години.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Roujin Z
Roujin Z

Седем години а не пет.