Sennheiser анонсира своите първи безжични слушалки с цена 349 евро

5
494

Компанията Sennheiser представи своите първи висококачествени безжични слушалки GSP 670, продажбите на които започват след месец.

При разработването на новия модел специалистите на Sennheiser са обърнали специално внимание на някои недостатъци, характерни за безжичните слушалки, като латентност, понижаване качеството на звука и малкото време на автономна работа. Устройството разполага с безжичния модул GSA 70 с USB порт. Използва се патентована технология, разработена от Sennheiser, осигуряваща изключително малка латентност на звука. Производителят подчертава, че закъснението на реакцията е на практика нулево. Устройството е съвместимо както с персоналните компютри, така и с конзолата Sony Playstation 4. Слушалките GSP 670 имат и Bluetooth модул, който може да се използва за слушане на музика от смартфоните и таблетите.

Микрофонът на GSP 670 има функция за погасяне на шумовете, като с повдигането на държача микрофонът се изключва. Поставени са два регулатора на звука с помощта на които отделно може да се управлява звука на чата и на игрите. Звукът може да се управлява по софтуерен път с помощта на програмата Sennheiser Gaming Suite, която поддържа профили, обемен звук и еквалайзер.

Акумулаторната батерия на GSP 670 издържа 20 часа при използването на Bluetooth и до 16 часа при използването на вградения безжичен адаптер. След 7 минути зареждане слушалките работят автономно в продължение на 2 часа.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари