SexFit или как носимите джаджи ще влязат в еротичните магазини

0
60

Фитнес тракерите станаха толкова популярни, че на няколко дни ви съобщаваме за нов. Всички те са различни, но имат едно общо: измерват физическите ни показатели, мотивират ни да спортуваме повече и ни позволяват лесно да се хвалим с постиженията си пред всички познати в социалните мрежи. Разбира се, това, че сме здрави е само един от факторите повдигащи самочувствието ни. Друг фактор са постиженията в леглото.

Засега не ни е известно да има „секс тракер“, но бъдете сигурни: такъв вече се разработва. Bondara – британска компания произвеждаща еротични играчки – представи прототипната си носима джаджа/секс играчка SexFit. SexFit има формата на пръстен, който се поставя в основата на члена и който има две основни функции: да подобрява ерекцията и да следи показателите на мъжа по време на полов акт. Джаджата има специален вибриращ ритъм, който, при условие, че се следва точно, носи неповторимо удоволствие и на двамата партньори, като светлините в горната част на пръстена показват дали следването е точно или не (ако е, ще светне лампичката в средата).

Дотук звучи само като секс играчка. SexFit, обаче, като всеки тракер е оборудван с Bluetooth и се свързва с мобилно приложение, в което се изпраща най-различна полезна информация като изгорени калории или тласъци в минута. В случай, че наистина сте доволни от представянето си, можете с натискане на един бутон да споделите тези данни и в интернет пространството.

Bondara се надява за започне тестване на прототипите до края на 2014 година и евентуално да пусне джаджата по еротичните магазини през 2015-та.
 
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари