Германската компания Sharkoon представи на пазара няколко захранващи блока, носещи името SilentStorm Icewind. Това са три компютърни захранвания с мощност 550, 650 и 750 W, характерни с частично модулното включване на кабелите и със сертификата за енергийна ефективност 80 Plus Bronze. Производителят гарантира 85% КПД при 50% натоварване на захранването.

Захранванията Sharkoon SilentStorm Icewind могат да отдадат 100% от своята номинална мощност на 12 волтовата шина и са оборудвани с най-различни защити при възникване на нестандартни режими на работа. Охлаждането се осъществява от 135 милиметров вентилатор със сачмен лагер и автоматично регулиране скоростта на оборотите. Габаритните размери на устройствата са 150 х 160 х 86 милиметра при тегло 1,83 килограма. Захранващите блокове се продават с тригодишна гаранция за качество от производителя, а подробните им технически характеристики могат да се видят в таблицата по-долу.

Сред особеностите на новите захранващи блокове Sharkoon SilentStorm Icewind може да се отбележи найлоновата оплетка на всички кабели. Предлагат се модели с бял и черен цвят на корпуса.

Цената на компютърните захранвания Sharkoon SilentStorm Icewind с мощност 550, 650 и 750 W е съответно €70, €75 и €80.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари