SHARKOON започна продажбите на ATX компютърния корпус T28

1
83

Немската компания SHARKOON Technologies GmbH започна продажбите на своя нов бюджетен компютърен корпус във формат ATX. Шасито се предлага на пазара под името T28 и е с размери 475 х 200 х 440 мм с тегло – 6,6 кг. а цветовите му варианти са: черно-червено, черно-зелено и черно-синьо.

На предния панел на T28 се намира елегантна решетка, на страничния панел присъства прозрачен акрилен прозорец, а допустимата дължина на захранващия блок е 29 см. Съвместимият процесорен охладител в компютърното шаси може да бъде с максимална височина от 16,5 см, а видеокартата с дължина до 40 см. Входно-изходният панел е разположен в предната част на кутията и включва един USB 3.0 и три USB 2.0 порта, както и няколко стандартни 3,5 мм аудио-жакове. Корпусът разполага с две външни 5,25-инчови места, до осем вътрешни 3.5-инчови отделения (две са с възможност за инсталиране на 2,5-инчови устройства) с поддръжка на система за безвинтов монтаж и седем слота за разширителни карти.

Охладителната система може да се похвали с наличието на три предварително монтирани нискошумящи 120 мм вентилатора с LED подсветка (два отпред и един отзад) и два предварително пробити отвора за прокарване на маркучи за инсталиране на течно охлаждане.

Компютърният корпус вече е достъпен на европейския пазар на препоръчителна цена от ? 55.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари