Sharkoon пуска серия компактни евтини компютърни корпуси VS3

0
22

Sharkoon публикува информация за нова серия Midi-Tower компютърни кутии под търговското име VS3, които са предназначени главно за потребителите с ограничен бюджет. Стандартната версия от тези модели предлага три 5.25-инчови места за монтирането на оптични дискови устройства и едно 3,5-инчово място, което е предназначено за монтирането на четец за карти памет.

В предната част на всяка от кутиите има по два USB 2.0 порта и вентилатор с LED подсветка в червен, син или зелен цвят. Отвътре в кутиите цвета е изцяло черен и са налични по две места за монтирането на 2.5/3.5-инчови дискове, а дължината на печатната платка на графичния адаптер трябва да бъде до 350 мм. Въпреки компактните си размери, серията от компютърни корпуси Sharkoon VS3 позволява монтирането на процесорни охладители с височина до 155 мм.

Тук е важно да допълним, че освен фронталните вентилатори, които пристигат в комплект по един за всяка кутия, потребителите имат възможност да добавят още няколко вентилатора към страничната врата и в задната част. Шаситата са с линейни размери от 427 х 190 х 420 мм и тежат по 4 кг., а за монтирането на PCI-устройства са предвидени седем разширителни слота.

Също така, на потребителите ще се предложат и корпусите Sharkoon VS3 във версия Value Edition, които от своите „обичайни“ колеги се отличават с наличието на чифт портове USB 3.0, вместо USB 2.0.

Ето и цените:


  • Sharkoon VS3-S Standard ATX Midi-Tower – цена 24.99 евро

  • Sharkoon VS3-S Standard ATX Midi-Tower – цена 22.99 евро

  • Sharkoon VS3-V Value ATX Midi-Tower – цена 29.99 евро

  • Sharkoon VS3-V Value ATX Midi-Tower – цена 26.99 евро

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари