Shogun Bros. представи геймърската мишка Ballista MK-I

0
31

Shogun Bros. анонсира официално попълването на асортимента от периферни устройства, произвеждани от компанията, с нова геймърска мишка, наречена Ballista MK-I Gaming Mouse. Тя е ориентирана към поклонниците на компютърните игри от категорията FPS (First Person Shooter). Новият продукт е снабден с корпус, изпълнен в червен и черен цвят. Ергономичният дизайн на мишката е предвиден за работа с дясна ръка. Устройството се свързва към компютъра посредством кабел с оплетка и позлатен конектор USB 2.0.

За осигуряване на по-добър захват „гризачът“ има специално покритие против хлъзгане и гумирана вложка под палеца. Мишката е оборудвана с 11 програмируеми бутона Macro Keys и е снабдена със сензор с максимална резолюция 5700 dpi. Освен това, в устройството е използвана системата Precision Sniping System, която позволява независимото настройване на резолюцията по хоризонталната и вертикалната ос, като са предвидени и съответните индикатори, както и възможност за съхраняване на 20 потребителски профила за различните жанрове игри плюс един стандартен режим. В допълнение, за воденето на скоростна стрелба присъства специален бутон под палеца, а показателят за проследяване на движението е 11 570 кадъра в секунда, което позволява на геймъра да се чувства сигурен дори и при най-динамичните екшън сцени, както и избягването на сътресения и прекъсвания в движението на курсора по време на ръкопашни схватки.

Shogun Bros. Ballista MK-I ще се появи в продажба през второто тримесечие на текущата година на необявена до момента цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари