Продуктовата гама ATX съвместими компютърни захранвания SilverStone Essential съвсем скоро ще се допълни с моделите ET550-HG, ET650-HG и ET750-HG.

И трите устройства имат сертификат за енергийна ефективност 80 Plus Gold (коефициент на полезно действие минимум 88%), частично модулна система за включване на кабелите и както се вижда от наименованията, мощност съответно 550, 650 и 750 W.

Новите захранвания осигуряват на 12 волтовата шина сила на тока от 45 до 62 А в зависимост от модела и разполагат със защита от късо съединение, претоварване по ток и мощност, пренапрежение и прегряване. Габаритните размери на устройствата са 160 х 150 х 86 милиметра.

Една от ключовите особености на новите захранвания е използването на съвсем тих 140 милиметров вентилатор с автоматично регулиране скоростта на въртене. Консумацията на вентилатора е съвсем малка, а нивото на неговия шум не превишава 18 децибела.

Продажбите на компютърните захранвания SilverStone Essential ET550-HG, ET650-HG и ET750-HG започват до края на месец декември, а в анонса препоръчителната цена не бе обявена.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари