SilverStone попълни серията компютърни корпуси Precision с модела PS08

0
13

Преди около година беше пуснат компактния компютърен корпус Precision PS07 от известния тайвански производител SilverStone, който се характеризира със строг дизайн. Днес стана известно, че ще бъде анонсиран друг представител на фирмената линия Precision, носещ търговското име SilverStone Precision PS08.

Според наличната информация, новият продукт ще се появи по рафтовете на европейските магазини на 19 ноември тази година, а цената му се очаква да бъде около € 30 (без ДДС). Новото шаси е с линейни размери от 168 (Ш) x 355 (В) x 400 (Д) мм и тежи 3.46 кг. Производителят е запазил характерния за серията Precision строг стил, като на предната част на шасито са разположени две 5,25-инчови отделения за монтирането на оптични дискови устройства, два USB 3.0 порта, стандартните аудио-жакове за слушалки и микрофон, както и големи вентилационни отвори. Вътре има място за монтирането на четири 3,5-инчови и 2,5-инчови устройства за съхранение на информация, както и четири разширителни PCI слота. В комплект с представения компютърен корпус пристигат два предварително монтирани вентилатора – 120 мм отпред и един 80 мм отзад.

SilverStone Precision PS08 поддържа работа с Micro ATX и Mini-ITX дънни платки, а така също е възможно и монтирането на CPU охладители с височина до 140 мм. Това шаси ще бъде добра основа за изграждането на офис персонален компютър.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари