SilverStone представи компютърната кутия Lucid LD03 за Mini-ITX дъна

0
257

SilverStone Technology съвсем скоро ще започне продажбите на компютърната кутия Lucid LD03, подходяща за дънни платки с Mini-ITX форм фактор. Трите панела на корпуса са направени от полупрозрачно закалено стъкло, а неговите габаритни размери са 230 х 265 х 414 мм при тегло около 5,3 кг. Матовото стъкло осигурява много красив светлинен ефект при използването на светодиодна подсветка. За закрепването на разширителните карти не са необходими инструменти.

Във вътрешността на SilverStone Lucid LD03 има място за двуслотова видеокарта с дължина до 309 мм, процесорен охладител с височина до 190 мм и компютърно захранване с SFX или SFX-L форм фактор с дължина до 130 мм (максималната мощност на SFX-L е 800 W и се препоръчва използването на SilverStone SX800-LTI). Възможно е поставянето на по един 2,5-инчов и 3,5-инчов диск или две 2,5-инчови устройства. Има място и за два 120 мм вентилатора, които се поставят в горната и долната част на корпуса.

На интерфейсния панел са поставени два USB 3.0 порта и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо (два броя). Към достойнствата на новата компютърна кутия производителят посочва праховите филтри и предварително поставените два 120 мм вентилатора.

В анонса не е обявена препоръчителната цена на корпуса SilverStone Lucid LD03. Продажбите се очаква да започнат още този месец. Предлагат се модели само с черен цвят на корпуса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари