SilverStone разкри подробности за бъдещия си компютърен корпус Sugo SG08-Lite

1
58
С нарастващата популярност на компактните компютърни системи, известните производители с голяма активност започнаха да предлагат на клиентите си все повече и повече компактни PC-шасита. В тази връзка, SilverStone наскоро анонсира кубичния си Mini-ITX компютърен корпус, който ще се предлага на пазара под името Sugo SG08-Lite. Всъщност, тази кутия представлява опростена версия на модела Sugo SG08.

Новото шаси е с линейни размери от 222 х 351 х 190 мм и е изградено от 10 милиметрови алуминиеви листове с полирана повърхност, а по дизайн, кутията е съхранила повечето от особеностите на своя предшественик. Sugo SG08-Lite вече не пристига със захранващ блок, а също така тук не е предвиден и въздуховод за охладителя на графичния ускорител. Между другото, този корпус е „загубил“ и 180 милиметровия вентилатор AP181.

Шасито на SilverStone е снабдено в предната си част с един 5,25-инчов слот за оптично устройство, няколко USB 3.0 порта и стандартните аудио-жакове, а вътре също е предвидено 1 място за 3.5 мм дискове и два 2,5 инчови отвора. Това шаси е съвместимо с Mini-ITX и Mini-DTX дънните платки, а въпреки компактността си, тук могат да се инсталират графични карти с дължина на печатните платки до 310 мм и CPU охладител с височина 147 мм.

За цената на модела SilverStone Sugo SG08-Lite в Мрежата все още няма информация.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари