SilverStone разработи пасивният процесорен охладител SST-HE02

0
36

Поредният си процесорен охладител се готвят да пуснат в продажба специалистите от SilverStone. Но този път, именитият разработчик е решил да отговори на нуждите на любителите на тишината, анонсирайки пасивния CPU-охладител, носещ името Silverstone SST-HE02.


Показаното на снимките устройство се отличава с крупните си размери от 170 х 160 х 130 мм, а теглото му е 970 грама. Контактуването на охладителя с повърхността на процесора се осъществява чрез голяма основа, от която излизат шест U-образна никелирани медни топлинни тръби, разклоняващи се в различни посоки и пронизващи алуминиевите пластини образуващи голям радиатор. Според разработчика, Silverstone SST-HE02 може да се справи с охлаждането на процесори, чието TDP не надвишава 95 вата. Освен това, продуктът позволява монтирането на допълнителни вентилатори, като в такъв случай е логично ефективността да се увеличи, въпреки че моделът тогава ще загуби едно от основните си предимства – ниските нива на шума по време на работа.

Според публикуваните данни в Мрежата, новият процесорен охладител от SilverStone трябва да постъпи в продажба през третото тримесечие на тази година, а цената му ще бъде около $ 70.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари