SilverStone разшири асортимента си от корпуси с модела Precision PS10

0
51
Специалистите на тайванската компания SilverStone представиха нова версия на компютърната кутия Precision PS. Моделът, носещ търговското име SilverStone Precision PS10, е с един от най-популярните сред купувачите форм-фактор Mid-Tower и се характеризира с линейните размери от 219,9 (Ш) x 480 (В) x 521,5 (Д) мм и тегло 6,2 кг.

Кейсът отвътре и отвън е боядисан в черно, а предния панел е изработен от висококачествена пластмаса. На лицевата страна потребителите ще намерят четири 5.25-инчови отвора за монтирането на дискови устройства, а също така там са разположени и два USB 3.0 порта и стандартните аудио-жакове за слушалки и микрофон.

Що се отнася до вътрешното оформление на SilverStone Precision PS10, то тук бъдещият собственик ще намери достатъчно пространство за монтирането на ATX или MicroATX дънна платка, до пет 2.5/3.5 инчови дискове, а дължината на графичните карти може да бъде до 292 мм, височината на CPU-охладителя – до 169 милиметра.

За добрата вентилация вътре в кутията, на предната страна е предвиден един 120-милиметров вентилатор, като има и едно допълнително място за друг такъв вентилатор. На задната страна на кутията има място за един 120-мм вентилатор, а в горната част са предвидени още две места за 140 мм вентилатори.

Цената на модела SilverStone Precision PS10 все още не е обявена.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари