SilverStone разширява гамата си от корпуси Fortress с модела FTZ01-E

0
189

SilverStone анонсира пускането по магазините на обновената версия на компактния компютърен корпус Fortress FTZ01, носещ наименованието FTZ01-E. Шасито е проектирано за дънните платки със стандартни размери, като Mini-ITX и Mini-DTX, а цветовите варианти са черно и сребристо, а разликите от по-стария модел ще могат да се видят в преработения интериор.

Конструкцията на корпуса SilverStone Fortress FTZ01-E включва в себе си цялостна алуминиева рамка и стоманени панели. Вътре в шасито освен дънната платка, може да се постави ATX-съвместимо захранване с дължина до 150 мм, четири 2,5-инчови устройства, двуслотова графична карта, както и три 120-мм вентилатора. Дължината на графичния адаптер е ограничена до 330 мм, а височината на CPU-охладителя не трябва да надвишава 83 mm.

Размерите на Fortress FTZ01-E са напълно идентичен с тези в по-стария вариант и представляват 351(Д) x 376(Ш) x 107(В) мм при тегло около 4,5 кг. На входно-изходния панел са изведени два порта USB 3.0 и чифт 3,5-мм аудио-конектори. В комплекта са включени два 120-мм вентилатора, работещи при скорост 1500 об/мин при шум от 18 dВ.

Доставките на корпуса SilverStone Fortress FTZ01-E до официалните търговците ще започнат в най-скоро време, но препоръчителната цена не е обявява. Имайте предвид, че моделът Fortress FTZ01 в момента е достъпен на европейския пазар на цена от €130.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари