SilverStone утре ще представи новия си флагмански корпус Raven RV04

1
31

SilverStone наскоро публикува в глобалната Мрежа спецификациите и снимки на предстоящия си флагмански компютърен корпус, носещ търговското име Raven RV04. Днес стана ясно, че нашият герой по отношение на дизайна е взел някои елементи от предшественика си от преди две години в лицето на Raven RV03. С невъоръжено око може да се види, че в предната част на кутията липсват хромираните вертикални елементи, освен това, панелът е с лека вдлъбнатина. Шасито е напълно в черно цветово изпълнение и се характеризира с линейни размери от 219 (Ш) х 581 (В) × 497 (Д) мм и тежи 11 килограма, като производителят е използвал в основата му стоманени листове SECC и висококачествена ABS-пластмаса.

Най-главната промяна в новия продукт в сравнение с предшественика се крие във вътрешността му. Както можете да видите, носещата пластина на дънната платка има правилно разположение, а се съобщава за поддръжка на форм-фактор ATX, E-ATX и сървърния SSI-CEB. Производителят е предоставил тук няколко 5,25-инчови места, седем вътрешни отделения за 3,5-инчови дискове и четири за 2,5-инчови. Според разработчика, SilverStone Raven RV04 ще позволи на потребителите да поставят процесорни охладителни системи с максимална височина от 165 мм и графични карти с дължина на печатната платка до 337 мм. В предната част на шасито е разположен входно-изходния панел, на който са изведени портовете USB 3.0 (2 бр) и стандартните аудио жакове.


Показаният компютърен корпус ще се предлага в две версии: с акрилен прозорец в страничната част (SST-RV04B-W) и без (SST-RV04B). Цената все още не е обявена, а датата на пускане е насрочена за утре 11 май.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари