SilverStone Technology анонсира компактното компютърно захранване TX500 Gold с TFX форм фактор

0
286

Компанията SilverStone Technology представи новото компютърно захранване SilverStone TX500 Gold (SST-TX500-G) с компактния форм фактор TFX, специално предназначено за клиентите, които произвеждат малогабаритни компютърни системи.

От името на устройството се вижда, че максималната мощност на компютърното захранване 500W. Потребителите навярно ще се зарадват на високата енергийна ефективност от клас 80Plus Gold. Захранването SilverStone TX500 Gold предлага една силова линия с напрежение 12 V и максимален ток 41,6 А. Охлаждането се осъществява от 80 мм вентилатор с номинално ниво на шума 18 децибела, честотата на въртене на който зависи от натоварването.

Моделът SilverStone TX500 Gold разполага с активна корекция на коефициента на мощността Active PFC и предлага следните защити: OCP – защита от претоварване по ток, OPP – допълнителна защита от претоварване, OVP – защита от повишаване на напрежението, SCP – защита от късо съединение, UVP – защита от понижено напрежение и OTP – защита от прегряване.

Новото компютърно захранване има един ATX 20+4-pi и един EPS 4+4-pin конектор, два 6+2-pin PCIe Power, четири SATA и един FDD  конектори. Всичките кабели са твърдо закрепени към корпуса на устройството. Средното време на работа без отказ е 100 хиляди часа.

Габаритните размери на захранването SilverStone TX500 Gold са 85 х 175 х 65 мм при тегло 1,38 кг. В анонса цената на устройството не се съобщава и само се казва, че неговите продажби в Европа ще започнат през месец януари тази година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари