SlatePro: функционална компютърна маса за феновете на Apple

0
329

Дизайнерската и особено маркетинговата мисъл не стоят на едно място и продължават развитието си. Съвременните потребители на компютърни устройства стават все по-взискателни към персоналната си техника и окръжаващите ги мебели. Ето защо за производството на успешен продукт трябва да се отчитат много фактори и освен характеристиките на произведената стока са важни и материалите, използвани при нейното производство. При производството на компютърната маса SlatePro са използвани стъкло и бамбук, които иделано подхождат на многочислените устройства на Apple.

Според дизайнерите, SlatePro ще направи живота на Apple-потребителя по-комфортен и организиран. В стъклената повърхност на тази специална маса е предвидено обособено място с отверстия, за по-доброто охлаждане на таблета и няколко слота за поставяне на iPhone и iPad със специално място за кабелите на зарядните устройства.

Предвидено е място за чаша с кафе и подложка за компютърната мишка. Няколко вертикални стойки предлагат място за списания и папки с документи. Според производителя SlatePro става за всякакви компютърни устройства на различни производители, но е най-подходяща за феновете на Apple.

Доставките на компютърната маса SlatePro се очаква да започнат през пролетта на тази година при цена $500.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари