Sonos представиха говорителя Play:1

0
38
Sonos представиха нов безжичен говорител със стрийминг възможности на име Play:1. Устройството, което ще бъде пуснато на пазара в бяло и черно, ще се продава за $200 – цена, която до края на годината ще включва и устройството Bridge, което иначе се продава за още $50. Според Sonos, това е най-малкият и най-евтиният говорител от тази категория, който някога са пускали.

Play:1 ще бъде пуснат в продажба на световния пазар на 29 октомври.

Говорителят се свързва към безжичната мрежа и се контролира през съвместимото приложение на Sonos и/или с бутоните разположени в горната му част. Според създателите му, Play:1 гарантира по-богато звуково поле и по-дълбок бас от други говорители с подобни размери. Както и други по-стари модели от линията, така и новият, освен това, може да се използва съвместно с други говорители като част от система за домашно кино, например.

Главният изпълнителен директор на Sonos Джон Макфарлейн твърди, че Play:1 е бил най-трудният им проект в техническо отношение. Само с дизайна и конструкцията на говорителя се е занимавал екип от 60 души, който в крайна сметка е решил, че оптималните му размери трябва да са 120 х 120 х 160 милиметра.

Гореспоменатото приложение Sonos Controller е съвместимо с всички по-големи платформи, сред които iPad® iPhone®, AndroidTM, Mac and PC.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за