Колкото по-малко пари струват телекомуникационните услуги, толкова повече хора ще искат да ги използват. В това няма нищо изненадващо или странно, защото едва ли някой иска да харчи парите си за нещо, от което би могъл да спести. За радост на много хора се случи едно изключително важно и много значимо събитие, с което всеки човек определено ще бъде повече от доволен, защото просто не може да бъде иначе. Факт е, че геймърската конзола Sony PlayStation 4 скоро ще поевтинее доста и това ще се случи в целия свят.

Според известния инсайдер Майкъл Пактър, скоро предстои дългоочакваният момент, когато всеки ще може да си купи игровата приставка PS4 при най-изгодните и атрактивни условия. До неотдавна, човек можеше само да мечтае за подобно нещо, но сега вече няма нужда от това. Според източника, през следващите няколко седмици цената на конзолата PlayStation 4 по целия свят ще поевтинее и то не с малко, както би се очаквало, а цели два пъти. В този случай, всеки ще има възможност да закупи тази конзола само за $ 200, което е доста ниска цена. Без съмнение, подобно събитие ще направи приставката много по-привлекателна в очите на всички купувачи, защото в момента те могат да я купят за около 400 долара.

Тази конзола е изключително атрактивна по отношение на комбинацията от качества, въпреки, че вече изминаха около седем години от пускането й на пазара. За такъв период от време, разбира се, тя успя да стане изключително значима и забележителна, но към момента за нея вече се предлагат над 1500 различни видео игри, включително много ексклузивни, и затова покупката й е повече от препоръчителна.

Тази конзола, с оглед на своята популярност, има множество различни функции, които определено ще успеят да изненадат и зарадват всички, които не са се сблъсквали с нея. В допълнение към многото игри, тази приставка има и много различни аксесоари за подобряване на игровото изживяване. Основното нещо е да се разбере и вземе под внимание факта, че официално от Sony все още не са направили изявление относно поевтиняването на играта, поради което е невъзможно да се каже със сигурност дали то ще се случи и дали цената ще бъде намалена наполовина. … Можем само да предположим, че това всъщност ще се случи, но далеч не е сигурно, че наистина ще бъде така.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари