Sony обнови операционната система на телевизорите BRAVIA до Android TV 7.0 Nougat

0
349

Компанията Sony от 31 май започна да актуализира операционната система на телевизорите BRAVIA до Android TV 7.0 Nougat. Благодарение на това ще се подобрят възможностите за работа с различното съдържание. Също така ще бъдат внесени значителни промени в менюто на телевизора.

Става възможно безжичното предаване на видео в 4К-формат от мобилни устройства върху екрана на телевизора с помощта на функцията Chromecast built-in, свързване на Bluetooth слушалки и поддръжка на формата Hybrid Log-Gamma (HLG) HDR.

  • Функцията „картина в картината“ позволява да продължите да гледате телевизионната програма в малък прозорец и едновременно да навигирате в менюто на телевизора, на голям екран
  • Ще стане възможно регулирането на настройките на картината и звука по време на гледане на телевизионни програми: списъкът с параметрите ще се появи в дясната половина на екрана, а от горе ще се визуализира видеото.
  • След инсталиране на актуализацията, към интернет-услугите, достъпни на вашия телевизор BRAVIA, може да се свържат няколко профила в Google.
  • С Android 7.0 Nougat превключването между различните приложения е възможно, като при смартфоните с Android OS – прелиствайки прозорците надясно и наляво.
  • Сега гласовото търсене ще бъде достъпно и в браузъра Opera.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари