Sony представиха нови аудио плейъри

0
285
Sony представиха няколко нови аудио плейъра с висока резолюция на звука. Целта на новите продукти е да превърнат този технологичен клас в „по-удобно, по-привлекателно и по-рентабилно музикално преживяване за любителите на цифровата музика“. „Привлекателният“ акцент на плейърите вероятно са безплатните тракове, които потребителите ще намерят в тях при покупка.

Предварително записаните песни ще са от каталозите на Universal Music Group, Warner Music Group и Sony Music Entertainment.

Флагманският модел е HAP-Z1ES Hi-Res HDD Music Player. Устройството се продава на цена от $1999, може да съхранява и да възпроизвежда почти всеки аудио формат, който съществува. Твърдият му диск има капацитет от 1ТВ.

HAP-S1 Hi-Res Music Player System е друг модел, който има 500GB HDD с възможност за надграждане. Този плейър също така има стерео усилвател и струва $999. И двата модела могат да синхронизират файловете си с тези, които имате записани на компютъра си, както и да се управляват дистанционно през таблети и смартфони с iOS и Android.

В допълнение към тези два плейъра Sony анонсираха и ъпдейт на по-старите модели приемници STR-DA2800ES и 5800ES. Сега собствениците им ще могат да зареждат в тях файлове с висока резолюция  благодарение на новата поддръжка на USB.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари