Sony пускат нов продукт с Google TV

0
26

Може би не помните, но Google се опитаха да стъпят на телевизионния пазар с услуга наречена Google TV. Е, услугата не само е жива, но и продължава да се развива. Последният продукт, който я предлага, е Network Media Player на Sony – сет топ бокс с кодово име NSZ-GS7 и цена от $200.

Комплектът включва дистанционно управление с QWERTY клавиатура от едната страна и тъчпад от другата. Страната с тъчпада е предназначена за сърфиране в мрежата и за навигация из менютата на телевизора. Дистанционното управление включва и акселерометър, с помощта на който се синхронизира с повечето приложения за Android както и микрофон за гласов контрол и за провеждане на разговори през Skype.

Сет топ боксът беше представен за първи път още на тазгодишното издание на CES. Тогава Sony показаха и Blu-ray плейъра NSZ-GP9, който също поддържа Google TV и използва същия вид интуитивно дистанционно управление. Тези, които успяха да изпробват управлението по време на CES, тогава твърдяха, че то прави Google TV по-приемлива от бокса Revue.

NSZ-GS7 вече може да се поръча от някои магазини, но от Sony все още не са обявили точната дата на пускане на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари