Sony пуснаха нови модели ноутбуци от сериите Vaio E и S

0
36

Логичното продължение на новината за пускането на процесорите Ivy Bridge, разбира се, са обновените модели на производителите на компютри. След Lenovo и Asus, дойде ред и на Sony да представят ноутбуци с последното поколение чипове на Intel. Компанията представи два чисто нови модела от линията Vaio E, както и два обновени модела от линията Vaio S.

Двата нови модела – Vaio E Series 15 и Vaio E Series 17 – ще бъдат на пазара това лято. Те имат характеристики подобни на предшественика си Vaio E Series 14, но екраните им са по-големи – съответно, 15,5-инчов за първия и 17,3-инчов екран за втория модел. Най-характерната особеност на дизайна им са заоблените ъгли и големия тракпад. Те ще се предлагат в бяло, черно и сребристо.

И двата ноутбука поддържат технология на име Rapid Wake + Eco, която, както името й само подсказва, обещава, че ще влизат от режим на почивка в режим на работа буквално за секунди. Моделите, също така, имат вградена уеб камера и възможност за добавяне на Blu-ray устройство.

Що се отнася до серията Vaio S, гореспоменатите обновени модели са Vaio Series S 15 и Vaio Series S 17. Корпусите на двата ноутбука са направени от изключително лека сплав, съдържаща магнезий, алуминий и въглеродни фибри. Те също ще бъдат пуснати по магазините през лятото, като цените и на четирите модела от двете серии все още не са обявени.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари