Sony Ericsson представи нова марка за аксесоари и първите устройства в нея

0
25

Sony Ericsson основа новата марка Extras за своите мобилни аксесоари и раздели предложенията, които ще бъдат разпространявани под тази търговска марка, на четири категории. Talk, Play, Listen и Go. Днес компанията предлага на нашето внимание и първите устройства в рамките на Extras Talk – това са Bluetooth-слушалките VH410 и VH110.

В категорията Talk ще влизат базови жични и безжични слушалки. Аксесоарите под марката Extras Play представляват разширена възможност, в сравнение с традиционните слушалки, но нищо конкретно не съобщават от Sony Ericsson. Категорията Listen ще включва в себе си качествени устройства за слушане на музика: портативни колонки (както жични, така и безжични) и слушалки. Extras Go ще съчетава в себе си всевъзможни решения, облекчаващи живота на потребителските устройства, които ще спомагат за зареждане на акумулаторни батерии, обмен на данни, защита при пренос и т.н.

Що се касае до VH110 и VH410, то тези слушалки ще бъдат пуснати в рамките на инициативата GreenHeart и ще притежават корпуси от вторично преработваема пластмаса и покритие от нетоксични бои с водна основа. Първото устройство представлява евтина безжична слушалка с поддръжка на Bluetooth 2.1. Устройството ще притежава бутони приеми/отхвърли позвъняване, управление на силата на звука, а така също и акумулаторна батерия, позволяваща работа на устройството до 10 часа в автономен режим и до 350 часа в режим на очакване.

VH410 притежава сходни характеристики и ще може да предложи на своя собственик система за намаляване на шума и ще бъде пусната в няколко цветови варианта: червено, черно и сребристо. В продажба описаните устройства ще бъдат пуснати през август тази година, но цените им все още не са известни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари