Spire разшири серията PC корпуси X2 със стилния модел X2.6018 XMOD

0
37

Spire, познат на нашите читатели, преди всичко като производител на компютърни охладителни системи, официално анонсира компютърния корпус Spire X2.6018 XMOD, който ще се хареса на потребителите с добре проектирания си и атрактивен дизайн, както и с отличната си функционалност. Шасито е изградено от 0,6-мм ламарина от клас SECC и се характеризира с линейни размери от 508 х 194 х 469 мм (с тегло – 6,6 кг), а цвета от вътре и отвън е черен.

Голяма част от лицевия панел е с мрежова структура и бъдещият собственик ще открие там четири 5.25 инчови места, както и едно 3,5-инчово за монтирането на оптични дискови и флопи устройства, а непосредствено под тях е разположен един 120-мм вентилатор (Nano-bearing), който е украсен със синя LED-подсветка. I/O панелът е разположен в горната част на шасито, където потребителят ще открие един порт USB 3.0, чифт USB 2.0 и аудио-жаковете за слушалки и микрофон. В страничната част на модела Spire X2.6018 XMOD е предвиден голям акрилен прозорец.

Шасито поддържа работа с ATX и Micro ATX дънни платки и е съвместимо с графични карти, чиято дължина на печатната платка не надвишава 295 мм, поддържа безвинтов монтаж на компонентите и разполага на гърба си с един 120 мм вентилатор с Nano лагер. Шасито Spire X2.6018 XMOD вече е пуснато на пазара на цена от $ 69.99, а през март се очаква V2 версия, където акрилният прозорец на страничния панел е заменен с мрежов такъв.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари