SteelSeries анонсира геймърските слушалки Siberia v2 Na’Vi edition

0
38

След неотдавнашното представяне на геймърската компютърна мишка Sensei с процесор ARM, компанията SteelSeries е подготвила за пускане обновена версия на слушалките Siberia v2, под наименованието Natus Vincere edition, предназначени за използване от професионалните геймъри.

Анонсираното устройство е произведено в ярко жълто и черно цветово изпълнение с логото на Na’Vi върху слушалките. Продуктът разполага с 50 мм говорители и подвижен микрофон. Също така на разположение са и меки възглавнички от изкуствена кожа за ушите. За по добър комфорт при експлоатация е използвана стягаща лента, която равномерно разпределя тежестта около слушалките. На самия кабел е разположено устройство за управление на силата на звука, а дължината на самия кабел е 3 метра. За връзка със компютри или лаптопи се използва стандартен 3,5-мм жак. Геймърските слушалки могат да възпроизвеждат звук в обхвата от 18 Hz до 28 000 Hz, а микрофона може да улови звук с честота от 50 Hz до 16,000 Hz. Според производителя, тези слушалки са способни на възпроизвеждат обемен многоканален звук 7.1 virtual surround.

Очаква се, че новите слушалки SteelSeries Siberia v2 Na’Vi edition ще бъдат пуснати в продажба през октомври месец на препоръчителна цена от $ 100.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за