10.7 C
София

Streacom анонсира необичайния корпус F12C

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Какви функции трябва да изпълнява един корпус? Той трябва да е удобен с достатъчно места за монтирането на компоненти, разбира се да е качествен и най-важното, красив. Компанията Streacom има малко по-различна гледна точка относно познатата конструкция на традиционните корпуси, пускайки хибридни десктоп и сървърни шасита. Разбира се последното представено устройство F12C не прави изключение.

Корпусът може да бъде разположен както вертикално, така и хоризонтално. Освен това, мястото за дисковете може да бъде разгърнато пожелание на собственика. Продуктът F12C е с размери от 440x320x184 мм (тегло – 4,4 кг) и е изработен от 4 мм екструдирани алуминиеви пластини.

Със съвместимостта всичко е както трябва: допуска се монтирането на ATX (или по-малка) дънна платка, ATX-съвместим захранващ блок и няколко разширителни карти с дължина до 310 мм. Единственото значимо ограничение – това е височината на процесорния охладител, който не бива да е по-висок от 135 мм.

Местата за дискове и вентилатори са много. Всъщност, много от тях са универсални, което означава, че там могат да се монтират както шини за дискове, така и вентилатор или радиатор на система за водно охлаждане.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини