Superbook, превръщащ Android смартфона в лаптоп събра $1,6 милиона в Kickstarter

2
34

В края на миналия месец в Kickstarter стартира кампания за финансиране на проекта Superbook. Това е устройство, което превръща смартфона в 11-инчов лаптоп. Ние следим темата и публикувахме информация за Superbook – кутия за лаптоп с акумулаторна батерия, клавиатура и висококачествен дисплей. За започване на работа с това устройство е достатъчно смартфонът да се свърже със Superbook, след което на дисплея се показва познатият интерфейс на ОС Android.

 

Информацията се прехвърля към Superbook с помощта на специално приложение. Не се предлагат някакви безгранични възможности, но с помощта на Superbook потребителят може удобно да работи с документи, да играе несложни игри и да програмира. А цената на това устройство е под $100. Предлаганите възможности и ниската цена дотолкова се харесаха на потребителите, че вместо поисканите само $50 000, вече е събрана инвестиция в размер на 1,5 милиона, като сумата продължава да расте.

 

Малкият квази-лаптоп напълно може да замени стандартния лаптоп за потребители, които имат нужда предимно от електронна поща, документи, малки игри. Проектът Superbook събра 3299% от исканата сума или $1,6 милиона, а това дава възможност за започване производството на Superbook с допълнителни възможности – допълнителен USB порт, по-мощна акумулаторна батерия, и Full HD дисплей.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари