fbpx
2.2 C
София

Surface Pro ще продължава да се развива

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
В официалния блог Surface на Microsoft се появиха данни, опровергаващи слуховете за прекратяване на производството на фирмените таблети. Компанията уверява, че бизнесът може уверено да купува тези устройства, тъй като компанията няма планове да закрива този си сектор.

В записа, който е подписан от генералния мениджър на това подразделение Браян Хол, компанията отбелязва, че таблета е популярен сред корпоративните клиенти, както и сред масовия потребител, тъй като „това е страхотно устройство за забавление и работа едновременно“. Освен това, към ярките описания, как Surface Pro 3 се справя с работните задачи, в поста се съдържа и информацията, че устройството ще получи ъпдейт до Windows 10, което би трябвало да успокои потребителите, че ще получат всички текущи актуализации и пакети за сигурност в срок.

От компанията също така отбелязват, че линията от аксесоари, които са специално предназначени за таблета, ще продължат да се разширяват и обновяват, а за новите потребители се предоставя и възможността за закупуване на таблета с отстъпка до 150 долара, ако закупят капакът-клавиатура и докинг-станция.

Като цяло, материалът е фокусиран върху бизнес-потребителите, тъй като много компании са се обърнали към Microsoft с въпроси, относно изтеклия в интернет слух за прекратяване производството на тези таблети.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини