TCL ще разтърси OLED пазара на CES 2020 с нови Mini-LED телевизори

20
3451

Ако харесвате OLED телевизори, но не сте доволни от ниската пикова яркост на панелите, със сигурност ще искате да чуете какво ще бъде представено на CES 2020 – особено това, което китайският бранд TCL са подготвили тази година.

Базираният в Шенжен производител на телевизори обяви, че ще представи най-новата си реколта Mini-LED телевизори на шоуто и те могат да представляват реална заплаха за OLED доминирането на LG.

За тези, които са пропуснали дебюта им преди няколко години, Mini-LED телевизорите използват по-малки светодиоди от стандартните OLED и LED панели, което позволява по-прецизен контрол на подсветката на телевизори. Въпреки че не предлагат контрол на яркостта пиксел по пиксел и самостоятелно захранване на всеки един, както същинския OELD, Mini-LED телевизорите могат да бъдат много по-ярки от OELD и това има потенциала да промени света на HDR съдържанието у дома.

Очакваме да видим редица нови модели, които ще бъдат представени в основния модул от конференцията на TCL, която се пада в понеделник, 6-ти януари точно по обяд. Онези, които ще присъстват лично на събитието в Лас Вегас, ще бъдат специално изненадани, съобщиха от компанията.

Кой още ще бъде на CES?

Очевидно че няма да са само TCL и LG на CES тази година – имаме Sony с обичайното си събитие късно в понеделник вечерта и събитието на Samsung First Look, което се провежда по традиция всяка година в неделята преди официалното начало на CES.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
20 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари