fbpx
7.8 C
София

TDK анонсира SSD GBDriver RS3 на базата на собствен контролер

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията TDK обяви пускането на нови SSD носители от промишлен клас, които могат да се използват в състава на таблети и други мобилни устройства.

Дадените изделия GBDriver RS3 са изработени в 2.5-инчов формат на базата на собствен контролер TDK и флаш-чипове SLC (single-level cell) NAND или MLC (multi-level cell) NAND. При това, моделите базирани на чипове SLC NAND се предлагат с капацитет 8, 16, 32 или 64 GB, а максималната им скорост на четене е съответно 160 и 60 MB/s. В същото време, за носителите с чипове MLC NAND са предвидени варианти с капацитет 16, 32, 64 и 128 GB, а максимална скорост на четене и запис е съответно 160 и 25 MB/s. За свързване към компютър се използва интерфейс SATA2 (скорост на трансфер до 3 Gbps). Изделията имат поддръжка на технологиите SMART и Static Wear Leveling, дори има функция за автоматично 128-битово AES криптиране.

За съжаление, няма информация за цените на различните модели SSD носители TDK GBDriver RS3, но е известно, че ще се появят през септември.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини