TDK започна продажбите на слушалките от серията Signature Sound

4
47

Корпорацията TDK пусна под собствената си марка TDK Life on Record четири нови висококачествени слушалки от серията Signature Sound, а именно моделите BA200, BA100, EB950 и on-ear слушалките ST700.

Топ моделът слушалки BA200 се предлагат на цена от $249 и са оборудвани с два високоговорителя, обещаващи висококачествено звучене и дълбоки баси, а конструкцията включва стабилизиращи технологии. Честотната характеристика на високоговорителите е от 20 до 20 000 Hz, като освен това е налице и позлатен 3.5 мм конектор. Пакетът включва набор от три чифта силиконови възглавнички за ушите (различни размери), както и калъф за съхранение и пренасяне.

Слушалките BA100 струват $ 199 и имат сходни спецификации с BA200, но с по-различен дизайн.

Що се отнася до EB950, то те струват $ 99 и са оборудвани с 8.5-мм говорители, вграден микрофон и дистанционно управление в кабела, който е със специална екранировка за предотвратяване на нежелани брумове. Слушалките могат да се похвалят със здрава конструкция и набор от сменяеми възглавнички за ушите, изработени от пяна и силикон.

On-ear слушалките ST700 се отличават с най-високо качество на звука и струват $ 149. Този модел е оборудван с 40 мм говорители, лек, компактен и сгъваем корпус с меки на допир подложки, а честотните характеристики на говорителите варират в пределите от 20 до 20 000 Hz при съпротивление от 32 ома. Тук крайният 3,5 мм жак също е позлатен.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Hip-Hop_Blond
Hip-Hop_Blond

TDK… ето ТОВА е марка!

Puppet Master
Puppet Master

но не и за слушалки, а тези цени са безумни.
За слушалки само Bose и Sennheiser

killchain
killchain

Ха, помня TDK последно правеха аудиокасетки…
@Betzefer – има редица други марки (освен тези двете), които заслужават внимание.

Agentpat™
Agentpat™

Всеки вече взе да си вре носа, там, където не му е работа! TDK правят хубави носители, но слушалки – едва ли. На това като му видях цените и получих временно 2-ра степен оглушаване.