Thanko представи ново зарядно устройство във вид на гривна

0
45

Японската компания Thanko обнови своята продуктова гама с необичайно устройство, под наименованието Bracelet Battery, което представлява портативно зарядно устройство предназначено за носене на китката.

Устройството е произведено във вид на гривна и е съвместимо с всевъзможна портативна преносима техника, а актуализираната версия на Bracelet Battery ще поддържа работа с повече устройства. Джаджата е в състояние да зарежда всички мобилни телефони предназначени за вътрешния пазар в Япония, като Ipod, iPhone, PSP, линията комуникатори Sharp W-Zero3, всички модели портативни геймърски конзоли Nintendo DS, както и всички други продукти, който могат да се зареждат от USB-порта.

В зарядното устройство е интегрирана литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 1500 мАч, притежава бутон за включване и изключване на захранването към свързаното устройство, както и индикатор за нивото на зарежданата батери от гривната. Удобството на аксесоара се крие в това, че дава възможност да се използва портативното устройство, което е в процес на зареждане, а стойността на описаното зарядно е $40.

Сред другите необичайни зарядни устройства може да си спомним за Ventev EcoCharge, които консумира рекордно ниско количество енергия по време на работа без да е включено в него устройство за зареждане, както и MOSeco ES905, използващ ръчна трансмисия или слънчева светлина за генерирането на необходимата енергия за зареждане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари