Thermaltake представи водни блокове за видеокартите GeForce RTX 2080 и 2080 Ti

0
115

Компанията Thermaltake анонсира водни блокове с цялостно покритие на видеокартите GeForce RTX с алтернативен дизайн. Най-напред ще започнат продажбите на охладителите от серията Pacific V-RTX, предназначени за графичните карти GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti с ASUS ROG Strix дизайн.

Основите на новите водни блокове са направени от никелирана мед и се допират до капачките на графичните процесори, GDDR6 паметта и до VRM транзисторите на захранването на чипа. Срещу графичния процесор се намира масив от микроканали, подобряващи разсейването на топлината. Горната част на водния блок е направена от акрил и има светодиодна подсветка.

В комплекта е включена и метална пластина, която трябва да се постави на гърба на платката за да осигури по-добро охлаждане и по-добро закрепване на видеокартата. За управление на RGB подсветката се използва контролера Digital Lighting Controller, с поддръжката на гласови команди. Управлението с глас става с помощта на фирмения софтуер TT RGB PLUS с функцията за управление на гласа TT AI Voice Control и Amazon Alexa Voice Service. Отверстията на водния блок са предназначени за G1/4 фитинги.

Цената на новите водни блокове не е обявена официално, като според предварителни данни тя е около 190 американски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за