Thermaltake пуска три мощни захранващи блока Toughpower Silver

0
20

Продуктовата гама от компютърни захранвания на компанията Thermaltake бе попълнена с три нови устройства, в рамките на серията Toughpower Silver. Те са предназначени за използване във високопроизводителни геймърски системи, които работят с множество дискретни графични карти от най-висок клас.

Новите захранващи блокове Thermaltake Toughpower Silver са с мощности от 1000, 1200 и 1500W. Те са сертифицирани по стандарта 80Plus Silver и имат максимална ефективност от 91%. В тях е използвана схема с двойна комутация, позволяваща ниска загуба на енергия, както и твърдотелни и електролитни кондензатори, японско производство, които са в състояние да поддържат нормалната си работоспособност дори и при температура от 105 градуса по Целзий. При моделите с мощности от 1000 и 1200 W са на разположение две захранващи линии от по 12V, а в модела с мощност 1500 вата, линиите са четири. Представените устройства съответстват на спецификациите ATX 12V 2.3 и SSI EPS 12V 2.92. Те разполагат със системата Active PFC (power factor correction). За охлаждането на вътрешните компоненти на захранванията се използва по един 135-милиметров вентилатор, скоростта на който се регулира посредством широчинно-импулсна модулация. Представените устройства ще се предлагат с 5-годишна гаранция за качество от производителя, а времето за безотказна работа е 120 хиляди часа.

Информация за началото на продажбите и препоръчителните цени на новите захранващи блокове Thermaltake Toughpower Silver все още няма.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за