Thermaltake LifeCool – есенна прохлада за лаптопа

2
15

Въпреки началото на есента, устройствата под формата на различни системи за охлаждане не са толкова популярни сред потребителите, както през лятото, но те все още се появяват на пазара. Например, разработчиците от Thermaltake представиха охлаждащата подложка за лаптопи LifeCool.

Охладителят за ноутбукове Thermaltake LifeCool е устройство, което е съвместимо с различни преносими компютърни системи. Моделът може да се използва в комбинация с ноутбукове, които са с диагонали на екраните си в диапазона от 10 до 17 инча. Това означава, че охладителят е подходящ както за нетбукове, така и за пълноценни лаптопи.

Физическите размери на подложката са 439,5 х 349,6 х 81,9 мм при тегло от 1,13 кг. Повърхността на охладителя е специално оборудвана с анти-слайд и удароустойчива пластмаса, а зад металната решетка се крие един 120мм вентилатор, чиято скорост на въртене е в диапазона от 800-1500 оборота в минута, при създаван шум не повече от 30,5 dB.

Охлаждащата подложка на Thermaltake се захранва чрез шината USB, а вентилаторът може да се похвали с декоративно LED осветление. Цената на Thermaltake LifeCool все още не е известна.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Righteous
Righteous

Нещо не ме впечатлява. Аз имам CoolerMaster Netpal U3, ей това е охлаждаща подложка – алуминиев корпус с гумирани елементи за да не се плъзга и да не драска повърхностите до които се допира; 3 вентилатора с регулируема скорост на въртене 900-1800 оборта в минута, които на всичкото отгоре могат да бъдат поставени където си поискаш за максимално удобство и ефективност. Също така е на доста добра цена.

Анинфид
Анинфид

Аз пък имам 120мм на 800 РПМ (от 2000 на 12 волта) през усб сложен до изхода за въздух от процесора 🙂 !