Thermaltake Spacecraft VF-I ще се появи този месец и ще струва под $100

4
22

Компанията Thermaltake подготвя за пускане нова компютърна кутия под марката e-SportsSpacecraft VF-I. Предназначена за геймъри и други компютърни ентусиасти, mid-tower кутията трябва да се появи през този месец на цена от около ?53.

Като се има предвид цената, напълно нормално е да се предположи, че изделието Spacecraft VF-I е предназначено да се конкурира с кутиите от начално ниво – Cooler Master HAF 912 и Antec Three Hundred.

Spacecraft VF-I поддържа до четири 5.25-инчови устройства, шест 3.5”, едно 2.5”, 12.5-инчов графичен адаптер (има достатъчно място за GTX 590 или HD 6990), 24 см радиатори за водно охлаждане, както и изобилие от вентилатори.

Трябва да отбележим още наличието на филтри за прах, предварително направени отвори за прокарване на тръби за водно охлаждане, поддръжката на CPU охладители с височина до 168 мм, разполага с USB 2.0 и USB 3.0 портове на предния панел.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
apamix
apamix

А дали ще си заслужава според вас ? Или поради ниското качесто положението ще е пак „Plug And Pray“ 😛

Agentpat™
Agentpat™

Аз лично не бих си я купил – твърде много пластмаса има по нея! Имам кутия на Thermaltake (Aguila). Като дизайн е нещо невероятно и оригинално, но отвътре има няколко недомислици, които затриват външното впечатление! Туллес механизма за захват на външните устройства е конструиран от явно някой пиян тайландец (от тогава не понасям такива механизми – само в истинския болт е истината).

danchobg
danchobg

ЖИЛЯЗУУУ !!!!

ivayloandreev
ivayloandreev

ако бъде пусната до 60евра макс. бих си я купил със сигурност, но надхвърли ли тази сума няма да съм единствения, който ще се откаже 😉