Thermaltake V5 Black Edition – портативен компютърен корпус

0
11

Компанията Thermaltake представи нов мобилен компютърен корпус Thermaltake V5 Black Edition, който се отличава с компактните си размери и наличната дръжка на горния панел за удобство при пренасянето. Във вътрешността си, корпусът е покрит с черен цвят, а от лявата страна присъства голям вентилатор с цветна подсветка.

Въпреки портативните си размели, компютърният корпус Thermaltake V5 Black Edition притежава достатъчно място за поместването на устройства с размери 5,25, 3,5 или 2,5-инча в различно съчетание. В корпуса присъства специално отверстие за поместване на дънна платка в стандарт ATX и microATX.

Във горната част на корпуса присъства един 20-сантиметров вентилатор с ефектна подсветка, който служи за отвеждането на топлия въздух в околната среда, на задния панел е поместен един 12-сантиметров вентилатор за по ефективно охлаждане на графичната подсистема, а на левия панел може да се постави един 12-сантиметров вентилатор за охлаждане на устройствата поместени на отделенията.

На дъното на Thermaltake V5 Black Edition присъства филтър, който пречи на попадането на мръсотия в самата кутия, което е доста полезно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари