Точно в 00:00 часа на 11 ноември, електронният магазин Tomtop стартира своята лотарийна игра, посветена на пазарния карнавал.

На 11.11 тази година, когато е последният ден от шопинг карнавала на Tomtop, можете да участвате в празничната лотарийна игра и да спечелите точки за закупуване на мобилна електроника с намалена цена, както и електронен ваучър.

Правилата за участие са съвсем лесни: достатъчна е регистрация в Tomtop.com, всичко започва в 00:00 часа UTC на 11-ти ноември, възможни са два безплатни опита за печалба на точки или електронен купон.

 

Tomtop предлага и интересна електроника с много изгодни цени. Както винаги, доставката до България е безплатна в рамките на 7-12 работни дни.

 

Classic NES Game Machine Mini

Класическата геймърска конзола, HD версия. Малки размери и тегло, вградени 500 класически игри, телевизионен изход. Продава се заедно с два игрови контролера.

Геймърската конзола Classic NES Game Machine Mini може да бъде закупена оттук
Промоционална цена: $26,99

 

A95X R1

Телевизионна приставка, която може да превърне телевизора или монитора в мултимедиен център, чрез добавяне на жичен или безжичен интернет достъп. Възможно е гледането на H.265 филми, поддържат се всички предишни стандарти за кодиране на аудио и видео. В комплекта е включено дистанционно.

Телевизионната приставка A95X R1 може да бъде закупена оттук
Промоционална цена: $22,99

 

Раница за лаптоп

Това е раница за лаптоп с вграден USB порт за зареждане. Направена е от здрав антистатичен материал, който предпазва лаптопа от кражба. Лесно се почиства и не се мачка.

Раницата за лаптоп може да бъде закупена оттук
Промоционална цена: $17,99

 

KKmoon DK-8-KZ

Лазерен гравьор с възможност за рязане. Офсет печат, висока точност и стабилност. Работа в автономен режим, без компютър – чрез зареждане на изображението в лазерния гравьор. В комплекта са включени защитни очила.

Лазерният гравьор KKmoon DK-8-KZ може да бъде закупен оттук
Промоционална цена: $76,99

 

KKmoon

Безжична бейби монитор WiFi IP камера. 1 МР фотосензор, HD 720р видео, честота на връзката 2,4 GHz. Управление чрез смартфон, 11 инфрачервени светодиода, максимално разстояние за заснемане на тъмно – 10 метра, разпознаване на движения, стартиране на видеозаписа при засечено движение.

Безжичната охранителна камера KKmoon може да бъде закупена оттук
Промоционална цена: $25,99

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
djagi
djagi
4 години

Честно е да предупредите, че линковете са афилиейт. Така съм виждал по едни други сайтове, правени в час по трудово… Лошо. Нивото пада… Съответно влезнах в томтоп не през вашите линкове. Цените на стоките които ме интересуваха, са 2-3 пъти! по-високи, отколкото да кажем в GearBest. Не всички, разбира се, има и стоки, които са само малко повече като цена, примерно 50% отгоре. Но сайта е удобен, логично построен. Не ми е интересен за пазар, заради високите цени, но ще си направя регистрация да ги видим наградите 🙂