Електронният магазин Tomtop продава слушалки, клавиатура, компютърни мишки и Wi-Fi разширител при много приятни потребителски цени.

1dodocool 2-in-1

Висококачествени безжични слушалки с активно погасяване на шума. Възможно е жичното използване с помощта на аудио кабел за стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо. Използва се 270 mAh батерия, достатъчна за 13 часа непрекъсната автономна работа. Възпроизвеждани честоти: 10 Hz – 45 KHz.

Безжичните слушалки dodocool 2-in-1 могат да бъдат закупени оттук

2Somic G941 Virtual 7.1 Surround Bass

Интелигентни вибрационни слушалки, осигуряващи възпроизвеждането на 7.1 аудио. Много подходящи за геймъри. Разполагат с вграден микрофон, използва се USB интерфейса, а честотният диапазон е 20 Hz – 20 KHz.

Геймърските слушалки Somic G941 Virtual 7.1 Surround Bass могат да бъдат закупени оттук

3Portable Silicone 2.4 G Wireless Washable Keyboard

Безжична гъвкава клавиатура от силикон. Може да бъде измивана и сгъвана, като по този начин заема по-малко място. Работи при честота 2,4 GHz на разстояние до 10 метра от компютърната система. Не се препоръчва контакт с остри предмети.

Гъвкавата клавиатура Portable Silicone 2,4 G Wireless Washable Keyboard може да бъде закупена оттук

4dodocool N300

Разширител на обхвата на безжичната мрежа. Работи при честота 2,5 GHz и осигурява скорост за обмен на данните 300 Mb/s. Разполага с Ethernet порт. Удобен за премахване на мъртвите зони за безжичния сигнал в помещенията. Осигурява безжична връзка на разстояние до 100 метра. Поддържа криптиране.

Wi-Fi разширителят dodocool N300 може да бъде закупен оттук

5Razer Ouroboros Elite

Компютърна мишка на Razer с 8200 dpi резолюция на лазерния сензора и опресняване 1000 Hz. Разполага с 11 програмируеми бутона. Предлага възможност за регулиране на дължината, обратния наклон и теглото. Възможно е както жично, така и безжично използване.

Компютърната мишка Razer Ouroboros Elite може да бъде закупена оттук

6A-JAZZ GTX E-sport

Геймърска мишка с жична връзка и резолюция на сензора 4000 dpi. Разполага със 7 програмируеми бутона, възможен е избора на една от четирите различни резолюции. Възможно е регулирането на обратния наклон, височината и теглото чрез добавяне и премахване на четири предвидени за тази цел модули

Геймърската мишка A-JAZZ GTX E-sport може да бъде закупена оттук

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари