Интернет магазинът Tomtop продължава да ни радва с нова електроника с изключително и изгодни цени. Днес Tomtop предлага моментни продажби на ограничени бройки най-съвременни дронове при много достъпни цени.

DJI Mavic Pro

Оригинален дрон модел DJI Mavic Pro с 4К камера, стабилизирана с помощта на 3-осов гимбал. Сгъваем квадрокоптер със система за избягване на препятствията. Разполага с вградена система за безжична връзка с покритие до 7 километра. Възможност за гледане на видеото в реално време.

Дронът DJI Mavic Pro може да бъде закупен оттук
Цена: 698,32 евро
65 бройки

DJI Spark Mini

Мини дрон, поддържащ всички формени технологии на DJI. Камера с резолюция и 12 МР и възможност за запис на 1080р видео, стабилизирана с 2-осов гимбал. Автоматично разпознаване на предмети с възможност за фокусиране на оптиката върху тях за заснемане на сложни филми.

Дронът DJI Spark Mini може да бъде закупен оттук
Цена: 356,9 евро
443 бройки

DJI Spark

Мини дрон с 12 МР камера, стабилизирана с 2-осов гимбал. Поддържат се технологиите на DJI. Базово разпознаване на жестове, разпознаване на предмети с възможност за фокусиране върху тях, автоматично избягване на препятствия.

Дронът DJI Spark може да бъде закупен оттук.
Цена: 497,94 евро
222 бройки

XIAOMI Mi Drone 4K

Оригиналния XIAOMI Mi Drone с висококачествена 4К камера с широкоъгълна оптика, стабилизирана с 3-осов гимбал. Поддръжка на GPS, до 27 минути полет, максимално разстояние на безжичната връзка 4000 метра.

Дронът XIAOMI Mi Drone може да бъде закупен оттук
Цена: 394,74 евро
84 бройки

DJI Mavic Pro

Сгъваем дрон с заедно с пълния комплект за професионална работа. Разполага с 4К UHD камера, стабилизирана с 3-осов гимбал. Максимално разстояние на безжичната връзка 7 километра. В комплекта са включени чанта, в която може да бъде побрано всичко, две резервни батерии, устройство за зареждане от автомобил, допълнителни пропелери.

Дронът DJI Mavic Pro може да бъде закупен оттук
Цена: 988,14 евро
240 бройки

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари