Tomtop предлага нови електронни устройства при много атрактивни цени

1
795

Интернет магазинът Tomtop отново е при нас и предлага няколко нови интересни устройства при много изгодни цени.

XIAOMI QICYCLE TDR01Z

XIAOMI QICYCLE TDR01Z е сгъваем електрически велосипед с рама от лека и много здрава алуминиева сплав. Използва се безчетков електродвигател с мощност 250 W. Максималната скорост е 20 километра в час, а пробегът – 45 километра. Предназначен е за потребители с тегло до 100 килограма.

  • Електрическият велосипед XIAOMI QICYCLE TDR01Z може да бъде закупен оттук
  • Електронен купон за ползване на отстъпка: WDEB
  • Крайна цена: 732,05 евро
  • Складът се намира в Германия

XIAOMI M365

Сгъваемият електрически скутер XIAOMI M365 е направен от лека и здрава авиационна сплав и е предназначен за потребители с тегло до 100 килограма. Налични са двойна E-ABS спирачна система с рекуперация на енергията, круиз контрол и BMS система. Максималната скорост е 20 км/ч, а пробегът – 30 километра.

  • Скутерът XIAOMI M365 може да бъде закупен оттук
  • Цена: 440,99 евро
  • Складът се намира в Германия

Original Samsung 3.5mm AKG Earphone

Малки, леки и удобни жични слушалки тапи с качествен звук. Дизайнът е много подходящ за Samsung S8 и други най-различни мобилни устройства.

MJX Bugs

MJX Bugs е дрон с мощност 5 W и поддръжката на най-новите 5G безжични мрежи. Захранването се осъществява с помощта на три батерии, обвахтът на дистанционното е 300 метра. Включва 1080P 5G WIFI камера, има вграден жироскоп за стабилизация на изображението. Скоростта на полета достига 60 км/ч, времето на полет е около 15 минути.

Anet A8 High Precision

Anet A8 High Precision e висококачествен 3D принтер с 10 мм консуматив. Разполага с LCD екран с 5 бутона, поддържат се SD карти памет и офлайн печат. Соплото е оптимизирано за плавен и гладък триизмерен печат. Възможно е разпечатването на обекти с габаритни размери до 51 х 45 х 20 сантиметра

 


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари