Интернет магазинът Tomtop организира специално мероприятие и продава различни електронни устройства и аксесоари при много ниски цени.

1Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone

Безжични Bluetooth 4.1 слушалки с вграден микрофон. Разполагат с малък панел за регулиране силата на звука и избор на трак. Поддържат се HFP, A2DP и AVRCP, обхват 10 метра, възпроизвеждани честоти 20 Hz – 20 KHz, импеданс 32 ома, чувствителност 105 децибела.

Слушалките Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone могат да бъдат закупени оттук
Код на електронния купон за 43% отстъпкаWDEP
Крайна цена: $3,98

2Andoer Q3H-R

Спортна водоустойчива екшън камера с безжична връзка. Сензор с резолюция 16 мегапиксела и 170° широкоъгълен обектив. Може да заснема 4К видео при скорост 30 кадъра в секунда. Може да се използва под вода на дълбочина до 30 метра. В комплекта е включено удобно дистанционно.

Екшън камерата Andoer Q3H-R може да бъде закупена оттук
Цена: $29,99
Складът се намира в Германия

310PCS 8X Telephoto

Комплект обективи за мобилен телефон. Включва 8х телефото обектив с фокусно разстояние 3 м, обектив тип „рибешко око“ с ъгъл на виждане 175° – 180°, широкоъгълен обектив с ъгъл на виждане 130°, макрообектив с 10х увеличение, статив и дистанционно, съвместимо с iOS и Android.

Оптичният комплект 10PCS 8X Telephoto може да бъде закупен оттук
Цена: $10,83
Складът се намира в Китай

4Xiaomi Mijia

Безжичен Bluetooth термометър и влагомер с дисплей. Използва се специализиран сензор с точност 0,1 градуса при температурата и 0,1% при относителната влажност. Консумацията е съвсем ниска, показанията се обновяват един път на всяка секунда. Дава възможност за водене на подробна статистика за температурата и влажността, с помощта на смартфон или друго компютърно устройство.

Термометърът-влагомер Xiaomi Mijia може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $3 отстъпкаYM0139
Крайна цена: $13,99

5World Map Travel Edition

Световна карта за изтриване. Разпечатана е върху луксозна хартия с гланцово покритие. В горния слой са показани не само страните, но и градовете. Информацията в долния слой е по-подробна и всеки трябва самостоятелно да я открие.

Световната карта World Map Travel Edition може да бъде закупена оттук
Цена: $2,99

 


Платено съобщение
Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари