Квадрокоптерът DJI Phantom 3 SE има класическия дизайн и надеждността на фамилията Phantom. Но този модел е значително подобрен и предлага 4К камера, транслиране на HD изображенията на разстояние до 4 километра, позициониране на определено местоположение и 25 минути време във въздуха.

Електронният магазин Tomtop предлага квадрокоптера DJI Phantom 3 SE, оборудван с 4К камера, специално предназначена за заснемане на 4К видео със скорост 30 кадъра в секунда и 12 МР снимки. Обективът има ъгъл на виждане 94 градуса и малки изкривявания.

Дронът може да бъде дистанционно управляван от разстояние до 4 километра и може да излъчва видео на същото разстояние.

Интелигентната технология на DJI улеснява и подобрява полета на дрона. Ергономичният дизайн и интуитивното мобилно приложение улесняват заснемането на филми от въздуха до ниво разговор по мобилен телефон. Дронът може да следва маршрут, да застава над предварително зададени точки и автоматично да заснема всичко около себе си.

DJI Phantom 3 SE разполага със собствена система за визуално позициониране и може да се ориентира и да лети стабилно без GPS. Продължителността на полета е около 25 минути, предлага се интелигентно управление на захранването, което осигурява по-дълъг живот на батериите.

Максималната скорост на DJI Phantom 3 SE е до 57 км/ч, като дронът остава стабилен дори и при силен вятър. Квадрокоптерът запомня позицията от която е излетял и може да се връща към началната точка. Дронът автоматично се връща при загуба на връзката, при нисък заряд на батерията или при подаден сигнал за завръщане. Когато GPS сигналът е добър, можете да оставите джойстика – дронът ще се задържи на зададената височина и ще изчака следващата команда.

DJI Phantom 3 SE може да заснема 4К клипове с богати детайли и реалистични цветове при скорост 30 fps. Дронът може да прави 12 МР снимки с JPG и DNG компресия. Вграден е 3-осов стабилизатор, премахващ вибрациите и разклащанията. За още по-голяма стабилизация се използва гимбъл, който изцяло компенсира наколна, въртенето и вибрациите от тези процеси.

В този дрон се използва подобрен Wi-Fi предавател, който осъществява връзката между мобилното устройство и дрона. Разстоянието за безпроблемно излъчване на изображенията и за дистанционно управление на дрона е 4 км, а контролът върху дрона и камерата с помощта на джойстиците е надежден и пълен.

С помощта на DJI Phantom 3 SE можете да бъдете режисьор и директор на своята филмова продукция и да разкажете своята история като никога досега. Дронът осигурява кадри с професионално качество от една съвсем нова перспектива.

Tomtop стартира акция, по време на която предлага дрона DJI Phantom 3 SE при цена едва $509,99, която е една от най-ниските на пазара.

Доставката на Tomtop до България е безплатна в рамките на 3-6 работни дни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари