Toshiba актуализира серията Satellite Pro

0
12

Компанията Toshiba анонсира четири нови модела в своята серия Satellite Pro. Те предлагат най-важното за лесно управление на всекидневните бизнес задачи. Отгоре на това, предоставят множество мултимедийни функции, позволявайки на професионалистите в почивките при работа да се забавляват. Устройствата ще бъдат достъпни през второто четиримесечие на 2010 година в Европа, Близкия изток и Африка.

В сравнение с техните еквиваленти в линията Satellite, Satellite Pro C650 / C650D, L630, L650 и L670 идват с някои промени и допълнения подходящи за бизнес нужди – например Gigabit Ethernet, високоскоростна LAN връзка и предварително инсталирана операционна система Windows 7 Professional. Някои версии на Satellite L650 и Satellite L670 ще бъдат достъпни по-късно с неотразяващи се дисплеи за по-високо качество на картината, независимо от околната светлина.

За да се следват тенденциите на лаптопите, към Satellite Pro устройствата допълнително могат да се инсталират Blu-ray Disc™ записващи устройства (възпроизвеждане, записване, презаписване на съдържание до 50GB на двуслоен диск), Dolby® Advanced Audio, HDMI-out, свързване към телевизор и Toshiba Media Controller за лесно възпроизвеждане на интернет съдържание. Всички лаптопи идват в класически черни корпуси. Продуктите са с текстурирани повърхности, които предотвратяват отбелязването на пръстови отпечатъци.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари