fbpx
10 C
София

TP-Link представи най-новите Whole Home Mesh решения и цялостна линия продукти с новия 802.11ax (Wi-Fi 6) безжичен стандарт на CES 2019

Най-четени

  • TP-Link въвежда OneMesh и първият AX WiFi (Wi-Fi 6) – Deco X10
  • Archer AX11000– гейминг маршрутизатор награден с Innovation Awards Honoree на CES 2019

TP-Link обяви разширяването на гамата устройства с технологията Home Mesh: TP-Link OneMeshTM – гъвкаво и ефективно мрежово решение и  първият AX Wi-Fi (Wi-Fi 6) продукт – Deco X10.

TP-Link OneMesh предлага на потребителите повече възможности и опции да се насладят на Whole Home Wi-Fi, без да заменят съществуващи устройства или закупуват нова Wi-Fi екосистема.

TP-Link пусна и пълна гама от Wi-Fi рутери, които поддържат новия безжичен стандарт 802.11ax, известен още като Wi-Fi 6. Новата линия на TP-Link включва голям брой устройства Wi-Fi 6, които ще се появят на пазара в различни ценови варианти, както за моделите entry-level, така и за тези от висок клас*

Новата линия продукти TP-Link OneMesh – гъвкави и рентабилни

TP-Link OneMesh е ново интегрирано Wi-Fi решение, което позволява на потребителите лесно и икономично да създадат мощна домашна мрежа, без да заменят съществуващи устройства и без закупуване на нова Wi-Fi екосистема. Докато типичните системи от типа home Wi-Fi се считат за скъпи от повечето потребители, OneMesh технологията позволява потребителите на рутери с марката TP-Link да се възползват от мрежовата технология чрез обновяване на фърмуера, на рутера или добавяне на разширително устройство OneMesh към техните съществуващи устройства.

OneMesh ще се предлага заедно с всички продуктови линии TP-Link за малки офиси и индивидуални потребители, включително безжични маршрутизатори, разширители на сигнала, XDSL, рутери 3G / 4G, powerline адаптери със seamless roaming, adaptive path selection, band steering и функции за централизирано управление.

Звездният продукт тази година е Deco X10 Whole Home Mesh WiFi

Първият продукт TP-Link AX Mesh на пазара. Той се отличава с комулирана Mesh технология и AX скорости. Deco X10 е проектиран да доставя трибандови скорости AX2700 във всеки ъгъл на вашия дом и да осигури стабилна и сигурна връзка до 1.95 Gbps.

Комбинацията от AX и Mesh технологии прави този продукт идеален избор за тези, които се нуждаят от мрежа с високо покритие във всички ъгли на дома или къщата и по-малко смущения при голям брой свързани устройства.

„Изключително горди сме, че стартираме цяла гама whole home mesh мрежови решения за нашите клиенти, ” каза Луи Лиу, главен изпълнителен директор на TP-Link САЩ. „С OneMesh, TP-Link предлага гъвкаво и рентабилно решение за съществуващи и бъдещи потребители на рутери с марката TP-Link, което лесно ще обнови цялата Wi-Fi / домашна мрежа”

Анонсът включва също така и трибандовия Wi-Fi маршрутизатор Deco M9 Plus, който предлага AC2200 и трибандов WiFi със специализиран backhaul за доставяне на бързи и надеждни връзки към повече от 100 устройства в цялата къща. Deco M9 Plus изпълнява функцията на  интелигентен хъб за вашите IoT устройства.

Двубандовият усилвател на сигнала AC1200 RE300

Това е първия OneMesh усилвател на сигнала със скорости до 300 Mbps за честотната лента от 2,4 GHz и 867 Mbps за тази от 5 GHz , който ще излезе на пазара през април 2019. С новата OneMesh технология, RE300 ще работи с Archer C7 / Archer A7 (с обновяване на OneMesh фърмуера през април), за да създаде гъвкаво и ефективно решение за домашната Wi-Fi мрежа. Все повече продукти ще получават фърмуери с OneMesh поддръжка, за да са съвместими с разработките от близкото бъдеще.

Друг нов продукт е Archer AX11000

Високотехнологичен трибандов маршрутизатор, отличен с Awards Honoree на CES 2019. AX11000 е първият AX Wi-Fi гейминг рутер на TP-Link и е специално предназначен за потребители, които търсят най-високата производителност и най-новите функции. Този много бърз рутер предлага много ниски латентности и отлична производителност за незабравими преживявания. AX11000 доставя данни при невероятни трибандови скорости до 10756 Mbps ***, а революционната OFDMA технология заедно с Gaming Accelerator не позволяват бъгове и прекъсвания.   Друг интересен продукт е Archer AX6000, супер мощен Wi-Fi 6 рутер, който предлага 1148 Mbps в 2.4GHz-овата лента и 4804 Mbps за тази от 5GHz.

Поддържа много приложения като ultra-HD 4K/8K видео стрийминг и игри едновременно. Archer AX6000 е проектиран да ускори връзката ви и едновременно да обслужва множество устройства, което го прави перфектен домашен или офис рутер. AX6000 ви позволява напълно да използвате 1Gbps (или по-висока) интернет услуга с 2.5Gbps WAN порт, която наистина ще се възползва от тези невероятни скорости. В допълнение, Archer AX6000 няма да се намесва в сигнала от рутера на вашия съсед, като по този начин осигурява плавна и стабилна работа.

За потребителите, които разполагат с по-скромен бюджет, но искат да се насладят на Wi-Fi 6, предлагаме двубандовия рутер Archer AX1800.

AX1800 е перфектен избор за потребители, които търсят скорост и Wi-Fi 6 изпълнение на ниска цена. За тези, които искат да изпитат и най-новата AX технология, отново на на добра цена, TP-Link предлага  рутера Archer AX1500.

RE705X с Wi-Fi AX1800 възможности, е първият AX усилвател на сигнала на TP-Link. Със своите 5GHz и 2.4GHz честотни ленти, AX1800 е най-добрият избор за клиенти, които искат разширени Wi-Fi 6 функции на достъпна цена. RE705X и AX1800 премахват слабите зони на сигнала, като осигуряват бърз и стабилен сигнал, където е необходим.


„Цялостната гама от Wi-Fi 6 системи е най-доброто ни предложение досега“, каза Луи Лиу, главен изпълнителен директор на TP-Link САЩ.“ Тези съвременни рутери предлагат най-бързия и мощен Wi-Fi до момента и са идеален избор за клиенти, които искат мксимална Wi-Fi производителност. TP-Link предлага AX рутери за всеки вкус и бюджет.“


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини